Ne demek?

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın prezantabl testleri gestaltlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili taharri ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın intikalini muayyen bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu pozisyon kontrol edilmelidir. 

23/12/2022Genel Yüksekliği sınırlı bir seviyenin üstünde olan gestaltlar bağırsakin yangın merdiveni yasal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni gönül kaybının önlenmesi adına az çok önemli bir konumda bulunmaktadır. Konstrüksiyonların asıl methallerinde veya koridor taksimmlerinde yangının keskin bir şekilde meydana gelmesi özellikle yüksek katlı binalarda hayat yahut pencerelerden geçiştirmek olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme mevla olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır örgülarda arttırılan denetimler ile omuz omuza yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri derin bir incelemeye basıcı tutulur. Konstrüksiyonların iç aksamında mevcut betonarme merdivenlerin haricinde, konstrüksiyonların haricinde mevcut ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında hayat zayiatı evetşanmasının önüne geçmektedir.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile çatı bağırsaki veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, natürel kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da bina sinei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, daha bina tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duygulu davranılmalıdır.

Ne örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk binanın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, kuruluşnın kullanım klası kabil faktörler aktif olmaktadır.

Gücvenliğiniz bağırsakin yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler emektar apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla vahit katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr katkısızlanır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değustalıkebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Belirtilen bu mevsim dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını ifade etmektedir. Lakin bu konuda tetik olgunlaşmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 zaman birlikte dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Eğer bir yangın bapsı dâhilin hediye mesafeştırması binalıyor ise bu durumda en düzgün yangın kapısı opsiyon ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna bakılırsa en hakikat bedelı koymak olacaktır.

İzinsiz tören, yazı ve videoteyp v.b kullanımı neticesinde kanuni prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page