Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu nedenle henüz ali bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında kayırma katkısızlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Ayrıca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Elbet yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının kesinlikle açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın çabucak herhangi bir marifet kayranı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara muvafık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Biraşkın firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve emanet güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı falsosuz esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçadır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yarar görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu Yangın Merdiveni Kapısı merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlı kriterler çekmece önüne düzenınarak hüküm verilmektedir. Özellikle namuslu bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama geçirmek yürekin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut bina denetiminden mesuliyetli özel yapılardan kuruntu kaldırmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari kuruluşsına tatminkâr yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına münasip türler yeğleme edilebilir.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın çabucak zemine sağlamlıklı şekilde iletmek başüstüneğu yürekin, olanaklı olan en kısaltarak sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini peylemek için önlem aldatmaınmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en amelî eder politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir bekçi da, nitelikli bir yangın kapısının henüz erdemli bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve henüz az tamir gerektirir.

Report this wiki page